Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátek 3.6.

4. 6. 2011

Páteční program (naposledy tentokrát):

Sluníčko opět vzbudilo půl chalupy dříve než se sluší a patří, což ale na druhou stranu přispělo k chvályhodné iniciativě - začalo se z vlastního popudu balit ještě před snídaní!!! :-)

Snídaně: sýry, chléb, máslo, zelenina

Balíme, uklízíme, luxujeme (velkým - dosud nepopsaným - nešvarem se na letošní ŠvP stalo "flusání" kousků papírků přes brčko! (Z hygienického hlediska FUJ! a z estetického taky, viděno pozitivně - klučičí pokoje pravidelně zdokonalovali dovednost "vysávání prachu" - maminky, využijte toho  doma !!! )

Chvilku koukáme na TV a pak už se rozdávají tolik očekávané diplomy, hodnotí se týmové soutěže a hry - vybíjená, deskové hry, lesní běh a sportovní hry a také několik individuálních - hod šiškou na cíl, minigolf a "jedlíci" (při vyhlašování Krále Knedlíků se zjistilo, že se k hodnotící komisi omylem nedostalo relevantní číslo "9", tedy počet knedlů spořádaných Tomášem). Díky "kulatým" sušenkám jsme obdrželi i ty medaile :-) Rozdali jsme mnoho sladkých a několik věcných cen, za které upřímně všem milým sponzorům, ted Vám rodičům (prarodičům, přátelům) ze srdce děkujeme!!!!!!  

Poděkování náleželo také paní učitelce a vychovatelům a naší zdravotnici.

Před obědem venku vypouštíme bubliny z bublifuků - dostalo se na každého, škoda, že nějvětší bubliny nám kazil pan Vítr!

Oběd: polévka bramborová, rizoto s masem a sýrem

Po obědě čteme Vaše vzkazy, jsme rádi za přání šťastné cesty a Niki právě polyká Kinedryl, když se dozvídá, že na něj nemá zapomenout .... super načasování !  Pamětní list udílíme také Personálu Penzionu děkujíce za vzornou péči a chutnou krmi.

Protože jsme super parta spolupracujícíh žáků, není pro nás problém vcuku-letu naplnit autobus všemi zavazadly, kufry, taškami, batohy a igelitkami s cenami.

Proto si ještě můžeme dopřát zmrzlinku, která byla také sponzorským darem a kterou jsme zapomněli sníst o ty pařáky v úterý ...

Osvěženi / zchlazeni usedáme do autobusu, ve které jsme shlédli dva filmy: Bota jménem Melichar a Slunce, seno a pár facek, dvakrát zastavili na odpočinek, trošku nabrali zpoždění, ale nakonec jsme se  Vám přece jenom před pátou hodinou objevili na parkovišti Na Svini!!!

"HURÁ - HURÁ - HURÁ!", bylo to poslední, co jsme si řekli, a ..... za rok se zase těšíme na "idixep" nashledanou.

Tímto se s Vámi pro tento rok loučí 25 dětských účastníků zájezdu a jejich dospělý doprovod

PS1: Ztráty a nálezy - viz Organizační záležitosti

PS2: Stránky budou funkční do 17.6. t.r.

PS3: veškeré fotky k nalezení na http://www.4b-jungmannka.rajce.net

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář